PAKEJ DAN AKTIVITI DI PULAU PANGKOR






PAKEJ DAN AKTIVITI PULAU PANGKOR



PAKEJ PULAU PANGKOR HARGA PAKEJ DAN HARGA BILIK PULAU PANGKOR

PAKEJ PELAJAR (STUDENT PACKAGE) 12 Tahun ke bawah.
**(Tambah RM 5 / Jungle Trekking)

HARGA PAKEJ PROGRAM

2 HARI 1 MALAM (3 x makan) RM 50.00 SEORANG
-DORM / KHEMAH / CHALET
-STUDENT PROGRAM
3 HARI 2 MALAM (6 x makan) RM 60.00 SEORANG

PAKEJ CERIA CHALET AIR CONDITION & TV

HARGA PAKEJ TWIN (2 ORANG SEBILIK) QUAD (4 ORANG SEBILIK)
2 HARI 1 MALAM (3 x makan) RM 85.00 SEORANG RM 65.00 SEORANG
3 HARI 2 MALAM (6 x makan) RM 150.00 SEORANG RM 120.00 SEORANG

Harga Pakej Termasuk :-
- Penginapan
- Makan 3 kali setiap hari (1 x sarapan, 1 x makan tengahari, 1 x makan malam)
- Pengangkutan feri dari Jetty Lumut ke Chalet atau Hotel di Pangkor
- Peralatan untuk permainan pantai (Beach game) disediakan
- Minima 20 orang
- Harga berubah bila cuti umum / Public Holiday

HOTEL - PASIR BOGAK PULAU PANGKOR

Coral Bay Resort, Golden Beach, Seaview Hotel, Puteri Pangkor, Pangkor Village
From : RM 90.00 - RM 170.00

PANTAI TELUK NIPAH PULAU PANGKOR

Palma, Flora, Lyana Villa, suria, Bay View, Nipah Bay Villa, Pangkor Indah, Sunset View
From : RM 50.00 - RM 120.00

Aktiviti : Snorkling, Jungle Trekking, Motorcycle & Car Rental, Jet ski Island Tour : Kilang sate, Fu ling Kong, Kota Belanda & Perkampungan Nelayan



Person Incharge :
Zainal Abidin Muhamad (Zekk)

Phone :
017 - 557 6699 / 019 - 355 7889

Fax :
05-683 2099

Email :
zekkholiday@yahoo.com
19 Responses
  1. -NuYu!- Says:

    salam,saya nurul..
    saya nk wat survey harag penginapan kat pulau pgkor utk bulan 4 t...
    tarikh,9april,ari jumaat ke sabtu or ahad...
    leh x nk dptkan onformation yg lebh??
    lau leh,add ym saya,dayangfatida@yahoo.com atu face book,nuyui88@yahoo.com..
    plez ye,nak tau sgt2 coz nak wat aktiviti ngn mbr2 t pas kami konvo 8april t...
    thnx...


  2. Tanpa Nama Says:

    em na tnye.
    ade x pakej ntok pelajar 3h 2 mlm punye.
    tp klo bole na sediakn smue skaly la like dorms,aktiviti,mkn,pengangkutan. kire a nhgge z la sediekn.
    ade x mcm 2.


  3. Tanpa Nama Says:

    NuYu! ko salah eja la..pnt bka translate nk trjemahkan "harag" 2..heheh


  4. Tanpa Nama Says:

    salam.sy n dk2 kels nk p p.pgkor dlm bln 9..16-19/9..insya allah lau xde mslh..tp skg nie sy nk cri pakej student pd bln 9..n kriteria yg sy nk pginapn chalet yg murah+mkanan dsdiakn tk 3h2m+aktiviti(outdoor game)..harap lh tolg sy tk dptkn information in the same time sy pn akn mcri gk yg len..ape2 pls inform mlalui email sy..zulyn_90@ymail.com..meksh..salam


  5. kekatu Says:

    saya berminat . tolong pm sebab nak bawak budak2 kelab saya sekali . terima kasih. ni email saya zaem_afifi@hotmail.com


  6. Tanpa Nama Says:

    hallo. salam. sy zaki. sy nak dapatkan quotation paling murah utk pakej percutian pelajar ipt termasuk activity selama 2hari 1mlm di pangkor. kalau boleh nak tau detail pasal activity dan penginapan. n kalau boleh skali dgn bbq. email zakie_91@yahoo.com


  7. keroduku1 Says:

    salam, saya Kamal. saya ingin maklumat lanjut mngenai pakej pelajar 2h1m.. harap admin email ke keroduku1@yahoo.com.my.
    jasa anda dihargai.


  8. Tanpa Nama Says:

    salam . saya student dari sekolah sabak bernam nak bertnya tntg harga sbb nak bwk ahli mpp g bercuti .. tolong suggset kan pakej yang padat dgn harga yg berpatutan .
    tq email:ismail9394@yahoo.com or facebook:ismail ibrahim


  9. azwie ziera Says:

    Salam..sy plaja ipt nk dptkn qoutation harga utk bmlm slama 3ari 2mlm..Sy nk pakej yg tmasuk aktiviti outdoor,penginapan,pengangkutan,mkn,bbq..email sy.
    azwie_21@yahoo.com.my


  10. pidapidot Says:

    Salam..sy plaja ipt nk dptkn qoutation harga utk bmlm slama 3ari 2mlm..Sy nk pakej yg tmasuk aktiviti outdoor,penginapan,pengangkutan,mkn,bbq..email sy.
    pida0407@gmail.com.my


  11. syuhada Says:

    Salam sye bru je abis belajar... bgaimna sye nk dptkan qoutation harga untuk selama 3hari 2 mlam untuk 3 orang... klau bleh sya nk pakej yana ade pengankutan, penginapan dan makan sudah memedai bgi saya.. sya hrap tuan dpat emil saya di cinteterindah@ymail.com...


  12. Tanpa Nama Says:

    Salam..sy plaja ipt nk dptkn qoutation harga utk bmlm slama 3ari 2mlm..Sy nk pakej yg tmasuk aktiviti outdoor,penginapan,pengangkutan,mkn,bbq..email sy.
    ayu_mawaddah93@yahoo.com


  13. kinah Says:

    assalamualaikum :)
    saya kinah, nk tanye pasal pakej 3h2m dan aktiviti yg disediakan.. untuk awal bulan 5 nnti.. harap boleh beri feedback segera .. (student ipt)
    inform at lalalu_watchlove@yahoo.com(fb)


  14. Tanpa Nama Says:

    salam, saya nak tanya untuk bercuti seorang berapa bg 3hari 2mlm dan klu dari kl nak naik bas turun dekat mana bustop.....nie email saya lynn_1504@yahoo.om


  15. Tanpa Nama Says:

    Salam...boleh bg quotation utk pakej kumpulan termasuk bilik, tambang feri & teksi pergi blik dr chalet ke jeti, snorkeling, island hopping, banana boat, lawatan keliling pulau menaiki teksi... ni email sy muhammadazim89@gmail.com


  16. Tanpa Nama Says:

    Assalamualaikum wbt. Sy nak tnya pasal aktiviti n harganya.sbb saya balik hari.kalo ade pakej tok aktiviti je bagitau ye.i.Allah 14 sept ni.tq.email kat azeerazas@gmail.com


  17. Lea :) Says:

    Assalamualaikum. Saya nak tanya, kalau untuk satu orang satu malam untuk satu bilik. Berapa ye harganya?


  18. Tanpa Nama Says:

    salam..saye azam..saye nak wat aktiviti outdoor lbh kurang seminggu..antara aktiviti camping,trekking,survival and kayaking..bleh saye tau aktiviti2 lain yg disediakan dan prosedur tuk wat activity kat pulau pangkor..email ke mohdazam92@rocketmail.com..terima kasih


  19. Tanpa Nama Says:

    salam..saya fatin...me n my group nak buat lwatan ke pangkor. we all still student..bleh tak cadangkan tampat n harga yang berpatutan..kalau boleh nyatakan tempat utk dilwatan n aktiviti sekali..n pekej bajet yang sesuai utk 3 hari 2 mlm..termsuk pengankutan.email kan ke atin_umie10@yahoo.com..tq